Avís Legal

En compliment de la Llei Orgànica LOPDGDD 3/2018, així com el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), així com la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI) t’informem que el titular d’aquesta pàgina web, operada sota la denominació CRAWL, és:

 

Denominació Social: SUSANA SORIANO SANCHEZ en endavantCRAWL  

Domicili Social:  CL CAMPS DE LES MORERES, 15 LOCAL 08401-GRANOLLERS (BARCELONA)

NIF:  52.149.005-R

Correu electrónic: info@crawl.es

 

El present document té com a finalitat establir i regular les normes d’ús de la present web entenent per això totes les pàgines i els seus continguts titularitat de CRAWL a les quals s’accedeix a través d’aquest Lloc.

 

La utilització d’aquesta web atribueix la condició d’Usuari de la mateixa i implica l’acceptació de totes les condicions incloses en el present Avís Legal. L’Usuari es compromet a llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar la Web, ja que aquest i les seves condicions d’ús recollides en el present Avís Legal poden patir modificacions.

 

Propiedad intelectual e industrial

 

L’Usuari reconeix que tots els elements de la web i de cada un dels Productes, la informació i materials continguts en els mateixos, les marques, l’estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts, i els programes d’ordinador utilitzats en relació amb ells, estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial de la pròpia CRAWL o de tercers, i que l’accés no li atribueixen respecte a aquests drets de propietat industrial i intel·lectual cap altre dret diferent dels específicament contemplats en les mateixes.

 

Tret que fos autoritzat per CRAWL o si escau pels tercers titulars dels drets corresponents, oa menys que això resulti legalment permès, l’Usuari no podrà reproduir, transformar, modificar, desacoblar, realitzar enginyeria inversa, distribuir, llogar, prestar, posar a disposició, o permetre l’accés a el públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública de cap dels elements referits al paràgraf anterior. L’Usuari haurà d’utilitzar els materials, elements i informació a la que accedeixi a través de la utilització del web únicament per a les seves pròpies necessitats, obligant-se a no realitzar ni directament ni indirectament una explotació comercial dels materials, elements i informació obtinguts a través de els mateixos.

 

L’Usuari s’haurà d’abstenir d’eludir o manipular qualsevol dispositius tècnics establerts per CRAWL o per tercers a la web.

 

Contrasenyes

 

CRAWL pot facilitar l’ús de contrasenyes personals a l’usuari que es registri com a tal al lloc web. Aquestes contrasenyes serviran per a l’accés als serveis prestats per mitjà del Lloc Web. L’usuari haurà de mantenir sota la seva exclusiva responsabilitat les contrasenyes en la més estricta i absoluta confidencialitat, assumint, per tant, els danys o conseqüències de tot tipus es derivin de l’trencament o revelació de l’secret. Per raons de seguretat, la contrasenya d’accés telemàtic als serveis vinculats a al Lloc Web podrà ser modificada en tot moment per l’usuari. L’Usuari es compromet a notificar a CRAWL de forma immediata qualsevol ús no autoritzat de la seva contrasenya, així com l’accés per tercers no autoritzats a la mateixa.

 

El contingut, programes, informació i / o consells expressats en el present s’han d’entendre com simplement orientatius. CRAWL </ strong>, no respon de cap manera de l’efectivitat o exactitud dels mateixos, quedant exempta de qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual amb els Usuaris que faci ús d’ells, ja que són aquestes les que han de decidir segons el seu criteri l’oportunitat dels mateixos.

 

En aquesta web es poden publicar continguts aportats per terceres persones o empreses, CRAWL, no respon de la veracitat i exactitud dels mateixos, quedant exempta de qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual amb els Usuaris que facin ús.

 

CRAWL, es reserva el dret de modificar el contingut de la web sense previ avís i sense cap tipus de limitació.

 

Així mateix, declina qualsevol responsabilitat pels eventuals danys i perjudicis que puguin ocasionar-se per la falta de disponibilitat i / o continuïtat i dels serveis que s’ofereixen en ell.

 

CRAWL, no garanteix l’absència de virus ni d’altres elements a la web que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic. CRAWL </ strong>, declina qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual amb els Usuaris que facin ús d’això i tingués perjudicis de qualsevol naturalesa ocasionats per virus informàtics o per elements informàtics de qualsevol índole.

 

CRAWL, declina qualsevol responsabilitat pels serveis i / o informació que es presti en altres Llocs enllaçats amb aquest. CRAWL </ strong>, no controla ni exerceix cap tipus de supervisió en Llocs webs de tercers. Aconsellem als Usuaris d’aquests a actuar amb prudència i consultar les eventuals condicions legals que s’exposin en aquestes webs.

 

Condicions d’ús de l’portal per als usuaris.

 

Queda expressament prohibit l’ús del Web amb finalitats lesives per als béns o interessos de CRAWL </ strong> o de tercers o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (programari) de CRAWL </ strong>, o de tercers.

 

En el cas que l’usuari tingués coneixement que els Llocs enllaçats remeten a pàgines els continguts o serveis són il·lícits, nocius, denigrants, violents o contraris a la moral li agrairíem que es posés en contacte ambCRAWL.

 

Direccions IP

 

Els servidors del lloc web podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és un nombre assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d’activitat de l’servidor degudament inscrit que permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d’obtenir mesures únicament estadístiques que permetin conèixer el nombre d’impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als servidors web, l’ordre de visites, el punt d’accés, etc.

 

Política de protecció de dades personals.

 

Pot consultar la nostra Política de protecció de dades personals en l’apartat Política de Privadesa d’aquesta web. Cookies.

 

Les galetes serveixen per millorar el funcionament de la web. La Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, estableix com a requisit l’obtenció de l’consentiment informat abans que s’emmagatzemi o s’accedeixi a la informació de l’usuari en certs supòsits.

 

Si fem servir un altre tipus de galetes que no siguin les necessàries, podrà consultar la política de cookies a l’enllaç corresponent des de l’inici del web.
Legislación.

 

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà d’aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals més propers a Granollers.

 

Contacte amb nosaltres.

 

Si té vostè. Qualsevol pregunta sobre les condicions reflectides en aquest avís legal, o si li agradaria fer qualsevol suggeriment o recomanació, si us plau dirigiu-vos a nosaltres a través de l’email facilitat a la capçalera