Política de Privacitat

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS:

Denominació social: SUSANA SORIANO SÁNCHEZ en endavant CRAWL

Domicili social: CL CAMPS DE LES MORERES, 15 LOCAL 08401-GRANOLLERS (BARCELONA)

NIF: 52.149.005-R

Mail: info@crawl.es

 

CRAWL, és titular del lloc web que visita, sent el Responsable del Tractament de les dades personals de l’Usuari, per la qual cosa en el tractament de dades de caràcter personal, es garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades LOPDGDD- Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016 (RGPD) sobre protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI), per la qual cosa se li facilita la següent informació sobre el tractament de les seves dades :

Aquesta política de privacitat estableix el formulari i proporciona la informació necessària sobre la gestió i tractament de les dades personals recollides en aquest lloc web. L’usuari ha de llegir-lo i acceptar-lo abans de continuar-hi.

Ens reservem el dret a modificar o adaptar aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment. Et recomanem que la revisis cada vegada que hi accedeixis.

 

COM UTILITZEM LES SEVES DADES PERSONALS?

Ens comprometem a protegir la vostra privadesa. És important que entenguis com protegim les teves dades personals i com ens assegurem que complim amb les nostres obligacions legals d’acord amb les normes i regulacions de les lleis de protecció de dades aplicables. Aquesta política de privadesa indica com CRAWL recopila, utilitza, emmagatzema i comparteix les vostres dades personals.

Si té alguna pregunta sobre aquesta política o sobre com es tracten les seves dades personals, si us plau contacti amb

Aquesta política s’aplica a les dades personals que recopilem sobre vostè quan:

  • el lloc web
  • els nostres productes – Visita la nostra botiga física
  • Contacta amb nosaltres, per exemple per telèfon, correu electrònic o registrant-se en un dels nostres llocs web.

QUINA INFORMACIÓ RECOLLIM SOBRE TU? 

 

Les dades que us sol·licitem en cada moment, són adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per a la qual es recullen. Com a usuari ens certifiques que totes les dades que ens envies o ens facilites són veraces, veraces i rellevants per a la finalitat que se’ns ha sol·licitat.

 

Si feu alguna compra en línia al nostre lloc web, participeu en qualsevol promoció o enquesta, recopilem el vostre nom i les vostres dades de contacte (inclosa la vostra adreça, número de telèfon, detalls sobre la vostra comanda i la informació del vostre compte (quan compreu els nostres productes).

 

Si us plau, consulteu la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre quina informació es recopilarà automàticament

D’ON OBTENIM AQUESTA INFORMACIÓ?

Recopilem algunes dades directament de vostè, ja sigui informació que ens proporcioni o informació que recopilem quan visiteu el nostre lloc web o botiga o mitjançant comunicacions amb nosaltres.

 

Ens proporcioneu dades o recopileu dades personals sobre vosaltres quan;

 

  • Formularis d’emplenament al nostre lloc web, fins i tot quan compreu productes en línia, quan ens feu qualsevol pregunta, creeu un compte al nostre lloc web i/o registreu-vos per rebre material promocional i
  • enquesta enquestes o participar en concursos o sortejos.
  • Preu informació vostra en qualsevol comunicació amb nosaltres, ja sigui per telèfon, correu electrònic, correu postal o quan us connecteu al vostre compte, compreu o envieu una consulta o suggeriment.
  • visibil·la la nostra pàgina web.
  • En què et posis en contacte amb nosaltres pel que fa als nostres productes, serveis, fas una queixa o qualsevol altra consulta.

 

PER QUE NECESSITEM LES TEVES DADES?

 

La finalitat principal per a la qual recopilem informació és que podeu fer la vostra compra amb èxit. També ens serveix per enviar-te ofertes i promocions que puguin ser del teu interès

 

CONTACTES DE LA WEB O CORREU ELECTRÒNIC

 

Quines dades recopilem a través del web?

 

Podem tractar la seva IP, quin sistema operatiu o navegador utilitza, i fins i tot la durada de la seva visita, de forma anònima.

 

Si ens facilita dades en el formulari de contacte, s’identificarà perquè puguem contactar amb vostè, descarregar-nos les nostres tarifes, enviar-nos el seu currículum, o sol·licitar informació addicional sobre els nostres serveis en cas que