Condicions de Compra

Denominació social: SUSANA SORIANO SÁNCHEZ en endavant CRAWL

Domicili social: CL CAMPS DE LES MORERES, 15 LOCAL 08401-GRANOLLERS (BARCELONA)

NIF: 52.149.005-R

Mail: info@crawl.es

 

Si us plau, llegiu atentament aquestes condicions

Les presents Condicions Generals de Compra regularan expressament les relacions sorgides entre CRAWL i tercers (en endavant, “Usuaris”) que utilitzin el lloc web oficial de CRAWL o realitzin una compra a través de la nostra pàgina web. Us demanem que llegiu atentament aquests Termes abans d’utilitzar aquest lloc web; perquè en utilitzar-lo o ordenar a través d’ell, consents estar obligat per ells. Si no esteu d’acord amb tots els Termes, no heu d’utilitzar aquest lloc web.

Aquests Termes poden ser modificats. És responsabilitat teva llegir-les periòdicament, ja que aquelles que estiguin vigents en el moment de realitzar comandes o per defecte d’aquestes, seran les que li siguin aplicables en el moment de l’ús del lloc web.

Si tens algun dubte sobre aquests termes, posa’t en contacte amb nosaltres a: info@crawl.es

 

  1. APLICACIÓ DEL CANVI

Aquests Termes i Condicions s’aplicaran a les vendes de productes i serveis realitzats per CRAWL a través del Lloc Web. En cas d’ofertes i campanyes especials, es poden aplicar condicions addicionals establertes per a aquestes ofertes i campanyes. En cas de conflicte, els termes i condicions addicionals d’aquestes ofertes i campanyes prevaldran sobre aquests termes i condicions.

 

    CONNEXIÓ

  1. DATA

La informació o dades personals que ens faciliti seran tractades d’acord amb el que estableix la nostra Política de Privacitat i Cookies. Mitjançant la compra dels nostres productes o la contractació dels serveis disponibles en aquest lloc web vostè consent el tractament d’aquesta informació i dades, i declara que tota la informació és veraç i es correspon amb la realitat.

Per a més informació accedeixi a la nostra política de privacitat o política de cookies.

 

  1. ACEPTACIÓ D’AQUESTES CONDICIONS

La realització de comandes a través del nostre lloc web implica necessàriament l’acceptació de les presents condicions de compra. D’aquesta manera, marcant la casella indicada en aquests termes i condicions en els nostres formularis de comanda, acceptes sense reserves aquestes condicions generals, que detallem i ampliem aquí.

En realitzar una comanda a través d’aquest lloc web, declares ser majors de 18 anys i tenir capacitat legal per contractar.

 

  1. PRODUCTES

CRAWL es reserva el dret de decidir, en qualsevol moment, els Productes oferts als Usuaris a través del Lloc Web. En particular, CRAWL podrà en qualsevol moment afegir nous Productes als oferts o inclosos en el Lloc Web, entenent que llevat que es proporcioni el contrari, aquests nous Productes es regiran pel que disposen aquestes Condicions Generals. Likes, CRAWL es reserva el dret a deixar de proporcionar o facilitar l’accés i l’ús en qualsevol moment i sense previ avís de qualsevol dels diferents tipus de Productes oferts al Lloc Web.

Els Productes inclosos en el Lloc Web correspondran de la manera més fiable possible que la tecnologia de visualització web permeti als Productes realment oferts. Les característiques dels Productes i els seus preus apareixen a la web. Els preus indicats al Lloc Web són en euros i inclouen l’IVA, llevat que s’indiqui el contrari.

 

  1. APRECIA

Tots els preus que es mostren a la pàgina web de CRAWL s’expressen en euros; llevat que s’indiqui el contrari, inclouen l’IVA, que estarà legalment vigent en cada moment en funció de l’article específic en qüestió; i no inclouen les despeses d’enviament, que s’afegiran a l’import total degut al final del procés de compra, una vegada l’Usuari hagi inclòs l’adreça d’enviament. Prèviament a l’entrada en la fase “Efectua el pagament” l’Usuari coneixerà l’import final complet de la seva comanda, incloses les despeses de transport.

El preu de cada producte serà l’estipulat en qualsevol moment a la pàgina web. No obstant això, malgrat les mesures adoptades en CRAWL per evitar errors, el preu d’un producte aplicat durant la compra pot no ser el producte ofert o els preus publicats poden ser incorrectes. En el cas que aquests errors s’hagin detectat després que l’usuari hagi fet la compra, CRAWL .es es posarà en contacte amb